تهیه سوسیس و کالباس خانگی در منزل و به صورت کاملا کاربردی امکان پذیر است. سوسیس خود را چگونه دوست دارید؟
با رب گوجه فرنگی، در نان، سرخ شده یا در ماکارونی… در حالی که لیست ادامه دارد، ترجیح ما به نوع خانگی است.
آیا می توان سوسیس را در خانه درست کرد؟ نگو و حتما این دستور را امتحان کنید. اگر نگران محتوای سوسیسهایی هستید که بیرون میخورید یا از بیرون میخرید، ما سادهترین راهحل را به شما پیشنهاد میکنیم.
وقتی می گوییم سوسیس خانگی، از دستور العملی شبیه به دستور تهیه دونر گوشت با ماست در هاون با ادویه های فراوان صحبت می کنیم. ابتدا ملاتی را که در فیلم استرچ شکل می دهید بجوشانید، این فرآیند جوش ساختار الاستیک سوسیس را به شما می دهد. بعدی تابه سیزیز است.
بعد از جوشاندن سوسیس هایی که درست کرده اید، می توانید آنها را در فریزر نگه دارید و برای مهمانان خود نگه دارید. گفتن با شماست. بگذار بیایند آشپزخانه…
چگونه در خانه سوسیس درست کنیم؟
1.گوشت چرخ کرده، سیر، رب گوجه فرنگی، ماست و چاشنی ها را در غذاساز بریزید.
2.اجازه دهید ربات حدود 10 دقیقه کار کند.
3.مطمئن شوید که همه مواد به خوبی مخلوط شده اند.
4.باید خمیر چسبناکی بدست آورید.
5.فیلم چسبناک را روی پیشخوان بگذارید. با کمک قاشق خمیر سوسیس را روی فیلم غذا منتقل کنید. دستان خود را با آب خیس کنید و به شکل رول در آورید.
6.سوسیس هایی را که در فیلم چسبانده اید سفت کنید و دو سر آن را ببندید.
7.همین کار را تکرار کنید تا خمیر سوسیس از بین برود.8.
سوسیس ها را در یخچال خنک کنید.
9.آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید.
10.سوسیس ها را به مدت 10 دقیقه در آب بجوشانید، سوسیس های پخته شده پف می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.