با سالاد سیب زمینی سس مایونز 8 کیلویی کاله میل کنید، در کنار سیب زمینی سرخ کرده یا سیب زمینی سرخ کرده کلاسیک به خوبی می آید . خامهای، ملایم و زرد کمرنگ، تقریباً با هر ظرفی سازگار است، بنابراین میتوان آن را در (تقریبا) هر یخچالی یافت.
البته ما در مورد مایو صحبت می کنیم! اما در مورد درست کردن سس مایونز خود چطور؟
به جای اینکه در سوپرمارکت به سراغ لوله یا شیشه بروید، می توانید به سادگی مایونز را در آشپزخانه خود تداعی کنید. نه تنها طعم بهتری دارد، بلکه عاری از تقویت کننده های طعم و مواد نگهدارنده با نام های مرموز است.
هرکسی که خودتان آن را امتحان کرده باشد به سرعت متوجه می شود که سس مایونز خوب به چیز زیادی نیاز ندارد:
مقداری مواد تازه، تجهیزات آشپزخانه مناسب، و کمی غریزه .
مواد اولیه سس مایونز
برای اینکه خودتان سس مایونز درست کنید بدون چیچی زیاد، به یک لیست شگفت آور کوتاه از مواد نیاز دارید:
تخممرغ: از آنجایی که تخممرغهای مایونز بهصورت خام فرآوری میشوند، تازگی و طراوت در اینجا مهم است و اغلب فقط از زرده استفاده میشود. سس مایونز خانگی نیز می تواند به راحتی از تخم مرغ کامل درست شود.
خردل : خردل دیژون، به طور دقیق – دارای تندی دلپذیر است و همتای کاملی با مواد دیگر است، اما نسبتاً چرب است. اگر مایل به آزمایش هستید، بسته به نوع خردل می توانید طعم مایونز خود را کنترل کنید – از ترخون گرفته تا واسابی تا خردل انجیر، همه چیز ممکن است.
روغن: با روغن کلزا یا آفتابگردان بی مزه نمی توانید اشتباه کنید و سس مایونز آنقدر ملایم خواهد بود که می توانید آن را مطابق ذائقه خود تصفیه کنید. روغن آجیل یا روغن زیتون باعث ایجاد عطر شدید می شود.
آب لیمو : به مایو شما خاصیت اسیدی می دهد. البته می توانید کمی هم آزمایش کنید و به جای لیمو از کمی سرکه شراب سفید یا سرکه بالزامیک تیره استفاده کنید.
نمک و فلفل : البته وقتی میچشید نباید از بین برود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.