همه ما می دانیم که انار خواص زیادی دارد و طبیعتا رب انار سمنان به دست آمده نیز خواص مشابهی دارد.
حدود 100 سال از زمانی که بشر به فواید انار و خواص درمانی آن پی برده است می گذرد. وقتی صحبت از ملاس انار می شود.
مستقیماً به خواص همان میوه انار اشاره می کنیم، با این تفاوت که انار سرشار از ترکیباتی به نام «پلی فنول» است.
سطح کلسترول مضر خون (LDL) را کاهش می دهد و اجازه تولید چربی در رگ ها را نمی دهد.
لازم به ذکر است که پلی فنول ها ترکیباتی هستند که در بیشتر سبزیجات و میوه ها یافت می شوند اما در انار بیشتر دیده می شوند. لازم به ذکر است که انار حاوی مواد مغذی زیادی است که در جدول زیر به اختصار به آن اشاره می کنیم:
هر 100 گرم از این میوه حاوی
پتاسیم، 240 میلی گرم ،
فیبر، 3 گرم
، ویتامین C، 13 میلی گرم و
80 درصد آب است.
در این مقدار انار 50 کالری انرژی وجود دارد. مقداری آهن نیز در انار وجود دارد، اما از آن به عنوان منبع آهن استفاده نمی شود. همچنین قند موجود در انار مانع از مصرف آن در افراد دیابتی نمی شود.
با ما همراه باشید تا اطلاعاتی در مورد خواص انار و ملاس انار در اختیار شما قرار دهیم.
تفاوت بین ملاس انار و انار چیست؟
وقتی ملاس انار درست می شود، ویتامین C فقط اندکی کاهش می یابد. بنابراین می توان گفت که ملاس انار نیز ارزش غذایی بالایی دارد، البته نباید از انار بی کیفیت استفاده کرد و همچنین باید طی یک پروسه سالم تهیه شود.
ملاس انار چاق کننده است.
ملاس انار باعث یبوست می شود.
زنان باردار در صورت مصرف ملاس انار در دوران بارداری وزن کم می کنند.
انار شیرین کبد و معده را تقویت می کند.
انار مضرات تنباکو را از بین می برد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.