آیا تا به حال پای کیک پسته ای آسان در کنار شیرینی پسته خندان برای برگزاری یک مهمانی چای عصرانه دوستانه را امتحان کرده اید؟
شما فقط می خواهید مستقیماً در این کیک پسته ای آسان شیرجه بزنید.
این کیک پسته ای نرم و مرطوب فقط ده دقیقه زمان می برد تا آماده شود. این کیک ساده که با پسته آسیاب شده تهیه شده و با شربت پسته پرتقال ریخته شده است لذتی خالص دارد.
پسته ها را در غذاساز بریزید و به صورت خرده های ریز خرد کنید. پسته های آسیاب شده را در ظرفی بریزید و با آرد و بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید.
پسته، آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کوچک چرخ کرده
کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا پفی، رنگ پریده و خامه ای شود – حدود 2 دقیقه.
کره و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید
تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و قبل از اینکه تخم مرغ بعدی را اضافه کنید مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
خمیر مخلوط شده با تخم مرغ در یک کاسه
خامه ترش و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
خمیر کیک را با یک عدد خامه ترش و وانیل در یک کاسه مخلوط کنید
متناوبا مواد خشک و شیر را اضافه کنید. با مواد خشک شروع کنید و به پایان برسانید.
خمیر کیک سبز با پسته و مواد خشک کیک روی آن در یک کاسه
اضافه کردن شیر به خمیر کیک پسته در یک کاسه
خمیر بسیار نازک است.
مخلوط خمیر کیک پسته در یک کاسه
به یک تابه 9 اینچی با کاغذ روغنی منتقل کنید. 25 تا 28 دقیقه بپزید تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز آن تمیز بیرون بیاید.
قالب فنری پر از خمیر کیک سبز آماده برای پخت
نکاتی در مورد فراستینگ
من معمولاً این کیک را با شربت پرتقال پسته سرو میکنم که درست قبل از سرو روی آن میریزم (دستور پخت را میتوانید در کارت دستور غذا در انتهای همین پست پیدا کنید). شربت را در قابلمه نگه دارید و در صورت نیاز دوباره گرم کنید.
وقتی حال و هوای شکلات دارم، دوست دارم این کیک را با چند عدد پنیر خامه ای شکلاتی سرو کنم. من از فراست کیک شکلاتی موزی استفاده می کنم و فقط نیمی از دستور غذا را درست می کنم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.