تعیین کمیت اسید اسکوربیک زیتون سیاه

در این مطالعه، ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه‌های منتخب نیز با استفاده از روش FRAP مورد ارزیابی قرار گرفت.

این روش برای اولین بار برای تعیین کمیت اسید اسکوربیک در سرم یا پلاسما ایجاد شد.

در این روش طرز تهیه زیتون سیاه، ظرفیت آنتی اکسیدانی برای تخمین توانایی مولکول های آنتی اکسیدانی برای کاهش کمپلکس Fe3+-TPTZ به فرم Fe2+ در شرایط اسیدی اندازه گیری می شود.

در مقایسه با سایر آزمایش‌های قدرت آنتی‌اکسیدانی کل، سنجش FRAP ساده، سریع، ارزان، و برای آنالیز معمول آزمایشگاهی آنتی‌اکسیدان بسیار مفید است و می‌توان آن را هم برای عصاره‌های آبی و هم الکلی گیاهان انجام داد.

همانطور که از جدول 3 مشاهده می شود بهترین زمان مصرف پودر سنجد، ظرفیت های کاهش آهن نمونه های مورد مطالعه از 0.36 تا 4.41 میلی مولار Fe2+ برای میوه های سبز و از 0.31 تا 3.04 میلی مولار Fe2+ برای زیتون سیاه متغیر بود.

این نتایج نشان می‌دهد که عصاره‌های زیتون سبز و سیاه ظرفیت مشخصی برای کاهش آهن با مقادیری مشابه با مقادیر بدست آمده توسط Ziogas و همکاران نشان دادند.

برای رقم Amfissis با منشاء یونانی. قدرت کاهشی عصاره های مختلف مورد بررسی به دست آمده از میوه های سبز زیتون به ترتیب L1 > L2 #x003E به طور قابل توجهی کاهش یافت. L3 > S. تفاوت معنی داری بین نمونه های L2 و L3، همچنین بین نمونه های L3 و S مشاهده نشد.

طبقه بندی دیگری برای زیتون های سیاه به دست آمد که در آن ظرفیت های کاهشی به ترتیب زیر کاهش یافت: L1 > L2 > L3 > S. تفاوت های قابل توجهی (0.05 < p) بین نمونه L1 و سایر نمونه ها مشاهده شد ماهی قزل آلا، اما بین L2 یکسان نیست.

نمونه های L3 و S (p > 0.05). با توجه به نتایج ما، واضح است که عصاره L1 (زیتون سبز و سیاه) قوی‌ترین کارایی (4.41 میلی‌مولار، 3.03 میلی‌مولار) را از خود نشان داد و آنتی‌اکسیدان قوی‌تری نسبت به سایر عصاره‌ها نشان داد.

این نتیجه را می توان با محتوای بالای فنول در این رقم آخر در دو مرحله رسیدن همانطور که قبلاً شرح داده شد توضیح داد.

از سوی دیگر میوه آرایی سیب، همچنین نتیجه‌گیری می‌شود که ظرفیت‌های کاهشی نمونه‌های L1، L2 و L3 در طول بلوغ میوه به‌طور معنی‌داری کاهش می‌یابد (05/0p<). این را می توان با برخی تغییرات ایجاد شده در ترکیب فنلی میوه در طول بلوغ توضیح داد.

این می تواند تاثیر مستقیمی در کاهش قدرت داشته باشد.

  • منابع:
  1. Investigation of antioxidant and antihemolytic activities of Algerian defatted olive fruits (olea europaea L.) at two ripening stages
  • تبلیغات:
  1. نکات طلایی برای راه اندازی کسب و کار
  2. تصویری از آخرین کرگردن سفید
  3. دست یافتن به تکنولوژی که می تواند گاز تولید کند
  4. برق عجیب چشمان پرنده خوشبختی بعد از آزادی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.