این اشتباه است که فکر کنیم تخمه آفتاب گردان خام چیزی چاق کننده است بدون اینکه از خواص غذایی آن اطلاع داشته باشیم. صدها عامل وجود دارد که تعیین می کند یک محصول ” چاق ” است یا خیر.
درست است که تخمه آفتاب گردان خام دارای محتوای چربی بالایی است. اگر اینطور نبود، نمی شد از آنها نفت استخراج کرد. اما آنها چربی های سالمی هستند. 47 گرم از هر 100 گرم مربوط به چربی است.
علیرغم آنچه ممکن است فکر کنید، تخمه آفتابگردان یکی از پروتئین ترین محصولاتی است که می توان یافت ( 28 گرم پروتئین در هر 100 گرم محصول).
اگرچه به صورت کنترل شده، مصرف آجیل برای افرادی که بخشی از زمان خود را به ورزش اختصاص می دهند ضروری است.
به دلیل خواصی که دارند، بسیار مناسب هستند و عملکرد ورزشی را به طور طبیعی بهبود می بخشند. مانند هر محصولی با محتوای چربی بالا، تخمه آفتابگردان یک غذای خوشمزه است که می تواند اعتیاد آور شود.
بدن جذب مواد غذایی با محتوای چربی بالا می شود، این یکی از علل اعتیاد به این نوع محصولات است.
نحوه تفت دادن تخمه آفتابگردان
زمانی که دانه ها از آفتابگردان استخراج و خشک شدند، زمان برشته کردن آنها برای مصرف است. بستگی به زمان مصرف آن دارد، این یا آن فرآیند باید انجام شود.
اگر می خواهید بلافاصله آنها را بخورید، می توانید نمک اضافه کنید و بعد از خشک شدن آنها را برشته کنید.
اگر قرار است این محصول برای مدت بیشتری نگهداری شود، باید حداقل یک شب در آب نمک خیس شود و پس از خشک شدن، برشته شده و اجازه داده شود تا خنک شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.