تهیه سس ها و امولسیون های خامه ای یکی از سخت ترین کارها در آشپزخانه است. بسیاری از سس مایونز شیشه ای نیز در مورد سس مایونز ناامید هستند، اگر به سادگی نمیخواهند سس شوند یا دلمه میشوند.
اغلب به این دلیل است که روغن خیلی زود و خیلی سریع اضافه می شود. مهم است که روغن را در جریان مداوم و نازک در حالی که دائما هم می زنید اضافه کنید.
نکته دیگر این است که همه مواد را قبل از مخلوط کردن به دمای اتاق برسانید. این امر تشکیل امولسیون را تسهیل می کند. اگر سس مایونز خیلی غلیظ شده است، می توان آن را با کمی آب لیمو یا آب رقیق کرد.
اگر خیلی آبکی بود، روغن بیشتری هم بزنید یا در یخچال بگذارید. اگر سس مایونز دلمه شد، می توانید از نو شروع کنید و سس مایونز دلمه شده را با سس مایونز جدید هم بزنید.
نتیجه
اگرچه انواع زیادی از انواع سس مایونز ارزان قیمت در سوپرمارکت وجود دارد، اما هنوز هم ارزش دارد که چالش تهیه سس مایونز را خودتان انجام دهید. انجماد ناگهانی مواد اولیه مایع در طول تشکیل امولسیون همیشه جذاب است.
گیاهان یا سایر ادویه ها نیز می توانند به سس مایونز حس شخصی منحصر به فردی ببخشند.
اگر سس مایونز شما دلمه شده است، به احتمال زیاد یکی از اشتباهات زیر را مرتکب شده اید :تخممرغها تازه نیستند : سس مایونز به مواد کمی نیاز دارد، اما هنگام تهیه دستور غذا باید در شرایط مطلوب باشد.
مواد مختلف مورد استفاده برای تهیه سس مایونز در دمای اتاق نیستند.
نسبت بین مواد متعادل نیست: شاید روغن زیتون یا آب لیمو زیادی اضافه کرده باشید .
مواد (روغن و آبلیمو) در طول آماده سازی به تدریج اضافه نشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.