آویشن جنوبی بهترین دارو برای درمان تنگی نفس

سرآشپز، ما اینجا با یکی از ضروری ترین ادویه های آشپزخانه خود هستیم. بدون آویشن جنوبی ، غذاهای گوشتی ناقص خواهند بود، غذاهای ماهی به تنهایی. آویشن گیاهی با شاخه های نازک با ساقه چوبی از خانواده Ballıbabagiller است.

طول گیاه آویشن که نام لاتین آن “Thymus Serpyllum” است به 40 سانتی متر می رسد، اما از جوانه ها، برگ ها و ریشه های انتهای شاخه های آن به عنوان ادویه استفاده می شود.

اگرچه این گونه گیاهی بومی مدیترانه است، اما در مناطق مختلف آناتولی نیز رشد می کند. بیا، رئیس، بیایید نگاهی دقیق تر به این گیاه معطر بیندازیم.

آویشن در کدام غذاها استفاده می شود؟
پونه کوهی؛ به طور گسترده ای در غذاهای گوشتی، غذاهای سبزیجات و تازه در سالاد استفاده می شود. بیایید، رئیس، بیایید نگاهی دقیق تر به کاربردهای رایج آویشن بیندازیم:

آویشن

اگرچه برای همه غذاهای گوشتی مناسب است، اما رایج ترین کاربرد آن غذاهای گوشت قرمز است.

بسیار ترجیح داده می شود زیرا بوی غالب گوشت بره را می پوشاند. استفاده از آویشن فراوان در کباب، کباب یا مرین کردن گوشت به طعم آن می افزاید.
همچنین به راحتی می توان از آن در تمام غذاهای مرغ استفاده کرد.

مخصوصاً وقتی از آویشن تازه هنگام پختن یک مرغ کامل در فر استفاده شود، طعم کاملاً متفاوتی به مرغ می دهد.
آویشن در دستور پخت ماهی جایگاه ویژه ای دارد. فیله هادوک پخته شده با پنیر بز و آویشن تنها یکی از دستور العمل هایی است که می توانید امتحان کنید ، سرآشپز من.
همچنین می توانید از آویشن در سس ها استفاده کنید و طعم غذای خود را افزایش دهید.
با آویشن تازه می توانید سالادهای عالی درست کنید.
همچنین می توانید چای آویشن را برای سوء هاضمه به منوی غذایی خود اضافه کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.